מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה
מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1147 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקרוני וגבינה עם קוביות לחם שום, אסקרול עם שום ופירורי לחם, ו כרובית עם פירורי לחם שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' על חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים שום ופירורי לחם, מערבבים, עד שפירורים זהובים.
להעביר מגבות נייר לניקוז ומתבלים במלח.
מחממים תנור ל 350°f. Chop chipotles.
ממיסים חמאה בסיר 3 עד 4 ליטר על חום מתון, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומבשלים, מטאטא, 1 דקה. בהדרגה להקציף חלב, שמנת, חרדל ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 3 דקות.
מבשלים מקרוני בסיר 6-7 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז.
מסננים במסננת ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים ברוטב לבן, גבינה, ומלח לפי הטעם.
למלא 1 1/2 ליטר תבשיל רדוד עם חצי תערובת מקרוני. מערבבים צ ' יפוטלס לתוך מקרוני שנותר. כפית לתוך עוד 1 1/2 ליטר תבשיל רדוד ומפזרים הן עם פירורי לחם.
אופים תבשילים באמצע התנור 30 דקות, או עד מבעבע.
* מקרוני וגבינה עשוי להתבצע 2 ימים קדימה, לשים לתוך תבשילים, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. אין להוסיף פירורי לחם עד מוכן לאפות. (אפייה עשויה להימשך יותר מ -30 דקות.)