מקרוני וגבינה עם שעועית שחורה וצ'יפוטלה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכו לחנות ותרימו את הבלוק אמריקן צ'יז, שעועית, צ' יפוטלה צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם שעועית שחורה וצ'יפוטלה, מקרוני וגבינה צ'יפוטלה, ו מקרוני וגבינה צ'יפוטלה.
הוראות
מערבבים עמילן תירס, מתאדים חלב, וביצים בקערה בינונית ומקציפים עד הומוגנית. תניח בצד.
לבשל פסטה בסיר מלאי גדול במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה. לחזור סיר מלאי ולהוסיף מי בישול, שעועית, צ 'יפוטלה צ' ילי, סראנו או jalapeño, תערובת חלב התאדה, וגבינות. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד גבינה מותכת ורוטב הוא שמנת וחלק. מערבבים בכוסברה ובצל ירוק, שומר כמה לקישוט.
מעבירים לקערה הגשה, למעלה עם שאר הכוסברה והבצל הירוק, ומגישים מיד.