מקרוני עם גבינה קריאולית
מקרוני עם גבינה קריאולית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, בצל, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 563 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מבשלים מקרוני בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה.
במחבת קטנה, לבשל את נקניק אנדויל על אש בינונית עד שנעשה. תניח בצד. באותו מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים למעיל. מגניב, ואז מערבבים בפרמזן. תניח בצד.
בסיר בינוני, להמיס 1 כף חמאה.
מטגנים בצל וסלרי עד שקופים.
באותו סיר, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
להקציף בקמח, לעשות רביכה לבנה. נסה לא לתת roux חום בכלל, זה צריך להיות לבן.
מערבבים בפפריקה וחרדל, ואז מערבבים בחלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן מוסיפים גבינות Gruyere ו צ ' דר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 במחבת, או תבשיל בגודל דומה.
מעבירים מקרוני מבושל לצלחת, וזורקים פנימה את נקניק אנדויל. מערבבים בתערובת הגבינה.
מפזרים את פירורי הלחם ואת תערובת פרמזן באופן שווה מעל.
אופים במשך 20 דקות, או עד הקרום הופך חום זהוב.