מקרוני עם שמנת וגבינה
מקרוני עם שמנת וגבינה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 19 אוהדים. אם יש לך שיני שום, אורגנו, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני עם שמנת וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
להניח poblanos בצדדים שלהם על מדפים של מבערי גז, ואז להדליק אש על גבוה בינוני. צלי poblanos, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד עורות שלפוחיות חרוך, 4 עד 6 דקות. (לחלופין, broil poblanos על מחבת broiler כ 2 אינץ ' מחום, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, 8 עד 10 דקות.)
להעביר poblanos מיד קערה גדולה לכסות.
בואו קיטור 10 דקות, ואז לקלף או לשפשף את עורות וזורקים גבעולים, זרעים, וצלעות.
חותכים poblanos לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
מבשלים בצל עם מלח בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים poblanos, סראנו, שום, אורגנו ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
בעוד בצל הוא בראונינג, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, 14 עד 15 דקות. להזמין 1/4 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מוסיפים פסטה לתערובת צ ' ילה יחד עם קרם ומי בישול שמורים. להגדיל את החום גבוה ומבשלים, משליך, עד פסטה מצופה היטב, על 1 דקה. מערבבים בגבינה.