מקרונים צרפתייםname
גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצים, סוכר על, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מקרונים צרפתייםname, מקרונים צרפתייםname, ו שוקולד פטל מקרונים צרפתיים.
הוראות
מחממים תנור ל 320 מעלות F (160 מעלות C). גליונות אפייה קו עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
להקציף חלבונים ביצה בקערת ערבוב מתכת נקייה עד עבה, כ 5 דקות; לטאטא את הסוכר superfine לתוך חלבוני הביצה עד עבה, מבריק, ואת התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 5 עד 8 יותר דקות.
מניחים מסננת על הקערה המכילה חלבונים ביצה מסננת הן כמויות של קמח שקדים סוכר ממתקים לתערובת ביצה לבן. מקפלים בעדינות את ארוחת השקדים ואת הסוכר ' קונדיטוריה לתוך חלבוני הביצה, שמירה על אוויר רב ככל האפשר.
להפריד את הקצפת לתוך קערות נפרדות טעם וצבע, אם תרצה בכך. כפית מרנג לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה 3/8 אינץ'. צינור 1 אינץ דיסקים של מרנג על גיליונות אפייה מוכן, משאיר על 2 אינץ ' בין עוגיות.
תן לעוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -15 דקות כדי ליצור עור דק. להרים את דפי האפייה ולתת לרדת מכמה סנטימטרים מעל משטח העבודה לדבוק עוגיות על דפי האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות יבשים, כ -15 דקות; בואו להתקרר לחלוטין על סדיני האפייה לפני קילוף נייר הקלף.