מקרל בגריל עם קלע סיציליאני-סלסה עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם צלפים, שן שום, מקרל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם עגבניות, מלפפון וסלסה צלפים, סלסה עגבניות-Caper, ו מקרל בגריל עם ריבת עגבניות מתובלת.
הוראות
1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להתקרר מעט, ואז לחתוך לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד שתפוחי האדמה משוחים והשום פריך, בערך 3 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
7
מחממים מחבת גריל. בקערה, לזרוק את העגבניות, צלפים ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מברישים את המקרל בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה במשך 7 דקות, הופך פעם אחת, עד חרוך קל מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מקרל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מעבירים את הדג לצלחות ומעלה עם הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.