קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מקרל עם זיגוג כתום & Harissa

מקרל עם זיגוג כתום & Harissa
מקרל עם כתום & Harissa זיגוג הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו כוסברה, צנוברים, האריסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מקרל בגריל עם harissa & כוסברה קוסקוס, מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד.

הוראות

1
מנפים קמח עם פפריקה מעושנת ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2
מגלגלים את פילה מקרל בתערובת הקמח מנופה. לנער את עודף קמח ולהגדיר את הדגים בצד אחד layer.To הפוך את זיגוג; לשים 1 כף שמן זית, גרידת תפוזים ומיץ ואת הדבק האריסה לתוך קערה קטנה, ולטפטף יחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
HarissaHarissa
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים שמן זית שנותר במחבת עם עד חם מאוד. מטגנים את פילה הדגים במשך 5 דקות בצד העור, ואז בצד הבשר.כאשר הדגים מבושלים כמעט (זה צריך להיראות מוצק), לשפוך על זיגוג תפוז האריסה; להביא לרתיחה ולאפשר את הנוזל לבועה עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
HarissaHarissa
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים על צנוברים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.