מקרל עם זיגוג כתום & Harissa
מקרל עם כתום & Harissa זיגוג הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו כוסברה, צנוברים, האריסה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מקרל בגריל עם harissa & כוסברה קוסקוס, מקרל בגריל עם זיגוג סויה מתוק, ו דבש, סויה ובירה צלויים מקרל עם זיגוג שומשום סיד.
הוראות
מנפים קמח עם פפריקה מעושנת ותבלינים.
מגלגלים את פילה מקרל בתערובת הקמח מנופה. לנער את עודף קמח ולהגדיר את הדגים בצד אחד layer.To הפוך את זיגוג; לשים 1 כף שמן זית, גרידת תפוזים ומיץ ואת הדבק האריסה לתוך קערה קטנה, ולטפטף יחד.
מחממים שמן זית שנותר במחבת עם עד חם מאוד. מטגנים את פילה הדגים במשך 5 דקות בצד העור, ואז בצד הבשר.כאשר הדגים מבושלים כמעט (זה צריך להיראות מוצק), לשפוך על זיגוג תפוז האריסה; להביא לרתיחה ולאפשר את הנוזל לבועה עד דביק.
מפזרים על צנוברים וכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.