מקרר קונפטי בראוניז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז קונפטי למקרר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. אם יש לכם מרשמלו צבעוני, תמצית מנטה, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: בראוניז גבינת שמנת קונפטי בשמיים, מקרר שיבולת שועל, ו לחמניות מקרר.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הפירורים, המרשמלו, האגוזים והסוכר. בסיר קטן ממיסים שוקולד צ ' יפס וחלב על אש נמוכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מסירים מהאש; הוסף תמצית אם תרצה. מניחים בצד 1/2 כוס.
יוצקים את תערובת השוקולד שנותרה על תערובת פירורים; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה ל-8 אינץ ' משומן. צלחת מרובעת. לחץ כלפי מטה באופן שווה. פרוסט עם תערובת שוקולד שמורה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בראוניז עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.