קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מרווה, שום וביסקוויטים פרובולון

מרווה, שום וביסקוויטים פרובולון
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, פוקאצ'ינה עם שום קלוי, בצל ירוק ופרובולון, ו הודו בגריל ופרובולונה על לחם שום ועשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 232°. תרסיס 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, מרווה, אבקת שום וכוס 1 של הגבינה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
תערובת אפייהתערובת אפייה
גבינהגבינה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים חלב חמאה; מערבבים עד צורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
4
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; ללוש 8 עד 10 פעמים. לחץ לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
חותכים ל 4 ריבועים, ולאחר מכן לחתוך כל ריבוע באלכסון לתוך 2 משולשים.
6
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור