מרווה, שום וביסקוויטים פרובולון
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, פוקאצ'ינה עם שום קלוי, בצל ירוק ופרובולון, ו הודו בגריל ופרובולונה על לחם שום ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. תרסיס 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, מרווה, אבקת שום וכוס 1 של הגבינה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלב חמאה; מערבבים עד צורות בצק רכות.
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; ללוש 8 עד 10 פעמים. לחץ לתוך תבנית אפייה.
חותכים ל 4 ריבועים, ולאחר מכן לחתוך כל ריבוע באלכסון לתוך 2 משולשים.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.