מרנג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את המרנג. מתכון ללא גלוטן זה משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קלויים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו מרנג השני.
הוראות
הכינו קרם פיסטוק: טוחנים דק פיסטוקים עם 1 כוס סוכר איכותי במיוחד במעבד מזון.
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומחית לעיסה סמיכה ומעבירים לקערה.
מקציפים יחד 2 כפות סוכר איכותי מאוד וחלב שנותר במחבת עמוקה ומביאים לרתיחה חשופה (חלב צריך לאדות אך לא לבעבע). בזמן שהחלב מתחמם, מקציפים חלבונים במיקסר המצויד במטרפה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר העל-עדין עד שהמרנג מחזיק פסגות נוקשות.
בעזרת כף גדולה בצורת אליפסה, טופס 8 מרנג" ביצים " בעדינות להפיל אותם כמו נוצר לתוך תערובת חלב רותח. שמור את החלב על רתיחה נמוכה. צולים את המרנגים עד להתייצבות בתחתית, כ -2 דקות, ואז הופכים בזהירות וצדים עד להתייצבות לאורך כל הדרך, כ -2 דקות נוספות.
מעבירים בעזרת כף מחוררת לתבנית אפייה מרופדת בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה. חזור על הפעולה עם המרנג שנותר להכנת 8 ביצים נוספות.
מקציפים יחד את 8 החלמונים עם קרם הפיסטוק ותמצית השקדים. מוסיפים לאט לאט 1 כוס נוזל ציד לתערובת החלמון, תוך הקצפה מתמדת. לאט לאט לטאטא תערובת לתוך נוזל ציד. מבשלים פודינג על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד שזה עובי השמנת הכבדה, בערך 180 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית. לא לבשל יותר מדי.
הרכיבו קינוח: ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה המונחת על סיר קטן של מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת חלקה או נמסה במיקרוגל.
יוצקים רפרפת ל -8 קערות רדודות או צלחות מסגרת ומסדרים מעל מרנגים.
מזלפים שוקולד על מרנגים ופודינג.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%