קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מרנג

מרנג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את המרנג. מתכון ללא גלוטן זה משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קלויים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו מרנג השני.

הוראות

1
הכינו קרם פיסטוק: טוחנים דק פיסטוקים עם 1 כוס סוכר איכותי במיוחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומחית לעיסה סמיכה ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מקציפים יחד 2 כפות סוכר איכותי מאוד וחלב שנותר במחבת עמוקה ומביאים לרתיחה חשופה (חלב צריך לאדות אך לא לבעבע). בזמן שהחלב מתחמם, מקציפים חלבונים במיקסר המצויד במטרפה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר העל-עדין עד שהמרנג מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
בעזרת כף גדולה בצורת אליפסה, טופס 8 מרנג" ביצים " בעדינות להפיל אותם כמו נוצר לתוך תערובת חלב רותח. שמור את החלב על רתיחה נמוכה. צולים את המרנגים עד להתייצבות בתחתית, כ -2 דקות, ואז הופכים בזהירות וצדים עד להתייצבות לאורך כל הדרך, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מעבירים בעזרת כף מחוררת לתבנית אפייה מרופדת בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה. חזור על הפעולה עם המרנג שנותר להכנת 8 ביצים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
מקציפים יחד את 8 החלמונים עם קרם הפיסטוק ותמצית השקדים. מוסיפים לאט לאט 1 כוס נוזל ציד לתערובת החלמון, תוך הקצפה מתמדת. לאט לאט לטאטא תערובת לתוך נוזל ציד. מבשלים פודינג על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד שזה עובי השמנת הכבדה, בערך 180 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית. לא לבשל יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
הרכיבו קינוח: ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה המונחת על סיר קטן של מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת חלקה או נמסה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים רפרפת ל -8 קערות רדודות או צלחות מסגרת ומסדרים מעל מרנגים.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מזלפים שוקולד על מרנגים ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%