מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 55 דקות כדי לבלות במטבח, מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים יכול להיות מצוין ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קרם fraîche, יין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו מרנג סוכר חום, מרנג פקאן סוכר חום, ו שזיפים בגריל סוכר חום עם סורבה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר אפייה. למזג יחד את cornflour, חומץ ווניל כדי להפוך את הדבק.
לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים ומבהיקים, ואז לטאטא את הסוכר בשלושה הולך, הוספת משחה קטנה ולטפטף בחזרה לפסגות המשרד בכל פעם. תמשיך להקציף עד שהקצפת תהיה עבה וכבדה.
כפית שש מרנג ערימות על תבנית האפייה, מרווחים זה מזה, ואז לעצב לקנים על ידי ביצוע מטבלים במרכזים עם החלק האחורי של כף.
אופים עבור 1 hr, ולאחר מכן לכבות את התנור ולהשאיר להתקרר בתנור עבור hr נוסף.
שים את היין, הסוכר ואת מקל קינמון במחבת בינונית ולהביא לרתיחה, ערבוב לפזר את הסוכר.
מוסיפים את השזיפים, ואז לחלוט בעדינות במשך 4-5 דקות עד רק במכרז.
הסר את השזיפים עם כפית מחוררת, לקלף את העורות, ולאחר מכן להפריש.
להגדיל את החום מתחת לרוטב ומרתיחים קשה עד מופחת סירופ סמיך, על 5 דקות.
יוצקים לתוך כד; להשאיר להתקרר.
כדי לשרת, להגדיר את קיני מרנג על צלחות הגשה כפית frache crme למרכזים.
מניחים שלושה חצאים שזיפים על כל טפטוף על הרוטב.