מרנג קוקוס
מרנג קוקוס נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פתיתי קוקוס, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרנג קוקוס, מרנג קוקוס שוקולד, ו קוקוס-Pistachio Meringues (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה, מיץ לימון ומלח עם מקצף חשמלי עד פסגות רכות נוצרו, על 2 דקות. להתחיל להכות בסוכר, כמה כפות בכל פעם, עד חלבוני ביצה הם נוקשים מאוד מבריק, על 2 דקות יותר. כשמוציאים מקצף מלבנים, פסגות אמורות לשמור על צורתן. בעדינות לקפל פתיתי קוקוס עם מרית גומי.
זרוק את הבלילה על ידי כף על גיליון עוגיות מוכן.
תן עוגיות לאפות עד המשרד בצד החיצוני מעט זהוב, 15 דקות.