קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מרנג קוקוס-פיסטוק

מרנג קוקוס-פיסטוק
קוקוס-Pistachio Meringues נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, חלבונים ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ, שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק, ו מרנג קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 וממקמים מדפים באמצע ובשליש התחתון. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
במעבד מזון, דופק את הקוקוס, 1/3 כוס הסוכר ואת קורנפלור עד הקרקע דק. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה ומלח במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, 1 כף בכל פעם, ומכים עד נוקשה. מקפלים בתערובת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מעבירים את המרנג לשקית מאפה עם קצה כוכב 1/2 אינץ'. צינור 1/2 אינץ 'ערימות של מרנג על דפי האפייה, על 1 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מפזרים את הפיסטוקים ואופים במשך 25 דקות, עד meringues הם מעט מאוד השחמה להגדיר אך לא יבש; להעביר את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע עבור אפילו אפייה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה כ-8 אינץ ' ותנו למרינג לייבש במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
להעביר את דפי האפייה למדפים ולתת את העוגיות להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ