מרק אבוקדו ומנטה צונן
מרק אבוקדו ומנטה צונן עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אבוקדו, עלי נענע, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק אבוקדו ומנטה צונן, מרק מנטה מלפפון צונן, ו מרק אפונה צונן עם פסטו נענע.
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד.
להוסיף 4 כפות נענע; להתמזג עד חלקה.
העברה לקערה גדולה. בהדרגה לטאטא 3 מרק כוסות. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כיסוי; צמרמורת עד קר, על 2 שעות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור צונן. רזה עם מרק יותר על ידי 1/4 חופנים,אם תרצה. Rewhisk לפני ההגשה.)
מקשטים עם עגבניות חתוכות לקוביות ונשארו 2 כפות נענע.