מרק אבטיח קר
מרק אבטיח קר נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מרק. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 15 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם טבסקו, עלי ניסו, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק אבטיח קר, מרק אספרגוס קר עם אבטיח בגריל, ו מרק גספצ'ו (מרק ספרדי קר) (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית אבטיח חתוך עם מיץ ליים טרי, עלי צ ' רביל ושמן זית כתית מעולה עד לתערובת חלקה מאוד. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה לסנן את מחית אבטיח, לחיצה קלה מאוד על מוצקים כדי לחלץ את מיץ אבטיח מבלי לדחוף את עיסת דרך.
לשטוף את הבלנדר ולהחזיר את מיץ אבטיח מתוח אליו. עם בלנדר על, להוסיף את מסטיק xanthan להתמזג עד מעובה מעט, על 15 שניות.
מעבירים את מרק האבטיח לקנקן ומתבלים עם טבסקו ומלח. מקררים עד שהמרק מקורר היטב, כ -20 דקות.
מגישים את המרק בקערות, מעוטר chervil או עלי shiso מגורר.