תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אורז בסגנון סיני עם עוף וג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 272 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם מים, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק טיפת ביצה סינית, סגנון דייסת אורז (aka קונגי), מרק עוף עם אטריות בסגנון סיני, ו מרק עוף ואורז סיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את המים והמרק, מלח, אורז וחמאה בבישול האיטי. מכסים ומבשלים על גבוה עד שהאורז רך ומרק, כ -6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
כאשר מוכן לשרת, להסיר את המכסה ומערבבים את הזנגביל ואת הבצל הירוק. מנה את המרק לקערות ולמעלה עם עוף מרוסק וכוסברה.