מרק אורז בר II
מרק אורז בר II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם גבינה אמריקאית, אורז, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים וממיינים עדשים, משליכים פסולת או עדשים פגומות.
מערבבים עדשים ומים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות.
באמצעות סיר בינוני לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
בסיר בינוני מוסיפים עדשים, אורז מבושל, מרק ירקות, ירקות מעורבים קפואים, חלב וגבינה אמריקאית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, שנחשף במשך 20 דקות.