מרק אורז בר מטוגן
מרק אורז בר מטוגן נטול גלוטן, מרק. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, מלח ופלפל, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק אורז בר, מרק אורז בר, ו מרק אורז בר.
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד פריך, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז. להשליך טיפות מחבת או לשמור לשימושים אחרים.
בינתיים, לשפשף לקלף תפוחי אדמה.
באותו מחבת, לשלב תפוחי אדמה, אורז, בצל, 4 מרק כוסות, טימין. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד אורז רך לנשוך, 1 עד 1 1/4 שעות.
מוסיפים 2 כוסות מרק, שרי וקצפת. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מועך כל חתיכות תפוחי אדמה על הצד של המחבת עם כף. להפחית את החום ומבשלים לערבב טעמים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרק מצקת לתוך קערות. למעלה באותה מידה עם בייקון מבושל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.