קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

מרק אורז ונקניקיות: Minestra di Riso e Luganica

מרק אורז ונקניקיות: Minestra di Riso e Luganica
אורז ומרק נקניק: Minestra di Riso e Luganica דורש כ 1 שעה ו 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1616 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כנפי עוף, אורז, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מיני נקניק כדורי בשר Minestra, Riso e lenticchie (אורז ועדשים), ו Insalata di riso con würstel (סלט אורז עם נקניקיות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את השומן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את הבצל והנקניק. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הבצל רך משחימים, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בצלבצל
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
הסר עודף שומן.
4
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה, ואז מערבבים את האורז. מבשלים על מבשלים פעילים עד שהאורז מבושל כמעט לחלוטין, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
5
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נספגת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומגישים עם פרמזן מגורר מעל כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
8
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
9
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
10
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת