אורז ומרק נקניק: Minestra di Riso e Luganica דורש כ 1 שעה ו 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1616 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 103 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כנפי עוף, אורז, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מיני נקניק כדורי בשר Minestra, Riso e lenticchie (אורז ועדשים), ו Insalata di riso con würstel (סלט אורז עם נקניקיות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את השומן על חום בינוני גבוה ומוסיפים את הבצל והנקניק. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד הבצל רך משחימים, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בצל
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים על אש גבוהה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
3
הסר עודף שומן.
4
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה, ואז מערבבים את האורז. מבשלים על מבשלים פעילים עד שהאורז מבושל כמעט לחלוטין, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
5
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נספגת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומגישים עם פרמזן מגורר מעל כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Parmigiano Reggiano
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
8
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
9
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
פלפל
ירק
גזר
עוף שלם
פטרוזיליה
סלרי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
סיר
10
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.