מרק אטריות הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אטריות הודו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, רוטב סויה, טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, למניה טורקיה ומרק אטריות סובה טורקיה, ו מרק אטריות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים גזר, בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד הבצל משחימים קלות.
להוסיף סלרי, מלח, ו 1/4 פלפל כפית; לטגן 3 דקות.
להוסיף מרק הבא 3 מרכיבים (דרך עלה דפנה); להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הוסף טורקיה מגורר; לבשל 3 דקות. להשליך עלה דפנה.
מפזרים פלפל שחור הקרקע גס, אם תרצה בכך.