מרק אספרגוס עם מטבעות חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס עם מטבעות פרמזן חמאה. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבעות שוקולד-ארל גריי עוגיות חמאה, מרק פרמזן אספרגוס, ו מרק אספרגוס עם פודינג פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לשלב את הקמח, גבינה, טימין, גרידת לימון ומלח.
מוסיפים את החמאה וחלמונים ביצה ומכים במהירות בינונית עד פירורים לחות קלות טופס. לאסוף את הפירורים ללוש כדי ליצור יומן עבה 2 אינץ'. לעטוף בניילון ומקרר עד צונן, כ -30 דקות.
מחממים התנור ל 325 וקו 2 גיליונות אפייה עם קלף. פרוס את היומן בעובי 1/4 אינץ ' ולסדר על סדיני האפייה.
אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהב בקצוות; לתת מגניב על הסדינים.
בסיר גדול, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 10 דקות.
הוסף את 1/4 כוס טרגון והפטרוזיליה. עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את הקרם ואפונה; לחמם מחדש. מתבלים במלח ופלפל לבן ומקשטים בטרגון ובגוון.