מרק אפונה מפוצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אפונה פיצול. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו לכם עשבי תיבול, גזר, קותלי חזיר שטופים היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק האפונה המפוצל של אמא, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).
הוראות
1 לבחור מעל האפונה ולהסיר כל אבנים. לשטוף ולנקז אפונה.
מניחים במחבת 4 ליטר עם הירקות, זר עשבי תיבול, בשר חזיר ו 2 1/2 ליטרים של מים. להביא לרתיחה. לרפרף את החלאות את החלק העליון של המרק במשך כמה דקות, עד החלאות מפסיק לעלות. מכסים באופן רופף ומבשלים על 1 1/2 שעות, או עד אפונה מכרז, ערבוב מדי פעם במקרה הם נדבקים לתחתית המחבת.2
הסר את הקרס חזיר זר עשב מן המרק. פירה המרק עם בלנדר. בלנדר טבילה עובד נהדר עבור זה; אם אתה משתמש בבלנדר רגיל, לטפל בקבוצות עבודה רק למלא את הבלנדר באמצע הדרך אם המרק עדיין חם, ולהחזיק את המכסה תוך כדי מיזוג. אם אתה רוצה מרק חלק במיוחד, להעביר את פירה דרך מסננת.3 להחזיר את פירה לסיר וחום לשרת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות חמות ומקשטים עם קרוטונים ופטרוזיליה או עירית.אם אתה רוצה, לא להשליך את הקרס חזיר, אבל לחתוך את העור החיצוני ולהסיר את הבשר מן העצמות. חותכים את הבשר ומגישים עם המרק.