קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אפונה מפוצל

מרק אפונה מפוצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק אפונה פיצול. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו לכם עשבי תיבול, גזר, קותלי חזיר שטופים היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק האפונה המפוצל של אמא, ו בשר חזיר ומרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לבחור מעל האפונה ולהסיר כל אבנים. לשטוף ולנקז אפונה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
מניחים במחבת 4 ליטר עם הירקות, זר עשבי תיבול, בשר חזיר ו 2 1/2 ליטרים של מים. להביא לרתיחה. לרפרף את החלאות את החלק העליון של המרק במשך כמה דקות, עד החלאות מפסיק לעלות. מכסים באופן רופף ומבשלים על 1 1/2 שעות, או עד אפונה מכרז, ערבוב מדי פעם במקרה הם נדבקים לתחתית המחבת.2
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את הקרס חזיר זר עשב מן המרק. פירה המרק עם בלנדר. בלנדר טבילה עובד נהדר עבור זה; אם אתה משתמש בבלנדר רגיל, לטפל בקבוצות עבודה רק למלא את הבלנדר באמצע הדרך אם המרק עדיין חם, ולהחזיק את המכסה תוך כדי מיזוג. אם אתה רוצה מרק חלק במיוחד, להעביר את פירה דרך מסננת.3 להחזיר את פירה לסיר וחום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות חמות ומקשטים עם קרוטונים ופטרוזיליה או עירית.אם אתה רוצה, לא להשליך את הקרס חזיר, אבל לחתוך את העור החיצוני ולהסיר את הבשר מן העצמות. חותכים את הבשר ומגישים עם המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קרוטוניםקרוטונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת