קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

מרק אפונה צונן עם קרם לימון

מרק אפונה צונן עם קרם לימון
נסו מרק קישואים מקורר w / שרימפס כמון לימון & שמנת כוסברה, מלפפון צונן עם מרק שומשום מיסו על אורז (Hiyashijiru), ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 6 ליטר רחב מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מצליפה סוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירוק פריך בהיר, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סוכר ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
תערובת אפונה Purée עם 6 כוסות מים בבלנדר ב 6 קבוצות עד חלקה מאוד, על 30 שניות לכל אצווה, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר מאוד, השלכת מוצקים (לא ללחוץ על מוצקים). מערבבים במלח ומרק צונן, מכוסה, עד קר מאוד, כ 8 שעות. (לא להתקרר יותר או מרק יהיה discolor.)
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף יחד שמנת חמוצה, גרידה, ונשאר 2 1/2 כפות מים בקערה קטנה, ואז לשפוך דרך מסננת דקה מאוד לתוך קערה קטנה אחרת (כדי להסיר בועות אוויר).
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים מרק עם קרם לימון.
מרכיבים שתצטרך