תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק בוטנים קלוי עם דבש קצפת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 596 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, שמן בוטנים קלוי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק בוטנים קלוי עם קצפת דבש, מרק כרובית קלוי עם קצפת שמיר, ו דבש קלוי חמאת בוטנים בננה קרם פאי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. חותכים וזורקים את השלישי העליון מכל ראש שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שום על גיליון נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם2 כפות שמן זית; לעטוף לסכל בחוזקה סביבשתובב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מניחים על אפייה מעוטרת sheet וצלי עד רך ומקורמל, about45 דקות.
5
בואו שום מגניב מעט, אזדיגדול ציפורן לתוך קערה קטנה, שופךכל שמן הנותר בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי