מרק בוטנים קלוי עם קצפת דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק בוטנים קלוי עם דבש קצפת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 596 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, שמן בוטנים קלוי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק בוטנים קלוי עם קצפת דבש, מרק כרובית קלוי עם קצפת שמיר, ו דבש קלוי חמאת בוטנים בננה קרם פאי.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. חותכים וזורקים את השלישי העליון מכל ראש שום.
מניחים שום על גיליון נייר כסף.
טפטוף עם2 כפות שמן זית; לעטוף לסכל בחוזקה סביבשתובב.
מניחים על אפייה מעוטרת sheet וצלי עד רך ומקורמל, about45 דקות.
בואו שום מגניב מעט, אזדיגדול ציפורן לתוך קערה קטנה, שופךכל שמן הנותר בנייר כסף.
Pulse בוטנים במעבד מזון קצוץ untilcoarsely.
להעביר 1/4 כוס choppedpeanuts לקערה קטנה, ולאחר מכן continuepulsing בוטנים שנותרו עד צורות smoothbutter, על 2 דקות (יהיה beabout 2/3 כוס חמאת בוטנים).
חום שנותר 2 כפות שמן זית גדולמקום על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, כ 15 דקות.
מוסיפים סלרי פרוס, חמאה, ושום קלוי שמור בשמן; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד סלרי מתרכך, כ 15 דקות.
מוסיפים מרק עוף ועלי; מביאים לרתיחה.
הוסף תפוח אדמה; תפוח אדמה simmeruntil הוא מכרז, על 20 דקות.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.עבודה בקבוצות, בזהירות purée soupin בלנדר עד חלקה, על 1 דקה perbatch, הוספת חמאת בוטנים אצווה האחרון.
ויסקין 1/4 כוס שמנת. מתבלים לפי הטעם במלח.
להקציף נשאר 1/2 כוס קרם apinch של מלח בקערה קטנה עד אפונה רכה. בהדרגה לטאטא דבש ו peanutoil; לטאטא עד פסגות נוקשות טופס.
מחלקים מרק בין קערות. למעלה עם adollop של קצפת דבש.
בוטנים קצוצים שמורים וceleryleaves מעל.