מרק בטטה ורוזמרין מוקרם
מרק בטטה ורוזמרין קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 428 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. מתכונים דומים: בטטה וקרם ורוזמרין פנה, תפוח אדמה מוקרם עם מרק רוזמרין, ו בטטה ומרק רוזמרין עם טוסט שום.
הוראות
בקומקום 8 ליטר, להמס את החמאה ושמן יחד על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאלוט ושום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד רך, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים, רוזמרין ומרק עוף. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים עד שתפוחי האדמה המתוקים רכים מאוד, כ -20 עד 25 דקות. כבה את החום ולהסיר את גבעולי רוזמרין. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה.
לטאטא את גבינת mascarpone וסירופ מייפל עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה עד מוכן לשרת.
הערה של קוק: המרק יכול להיות גם pureed על ידי מצקת, בקבוצות, לתוך מעבד מזון או בלנדר מעורבב עד חלקה.