קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל גבינה

מרק בצל גבינה
מרק בצל גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק בשר ללא מלח, קמח, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינת בצל, מרק בצל עם קרוסטיני גבינה, ו ארבע גבינות מרק בצל צרפתי.

הוראות

1
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מניחים מעל חום בינוני עד שמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
3
מוסיפים בצל; מבשלים 20 עד 25 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים סוכר ופלפל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סוכרסוכר
5
להוסיף קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף מרק בשר. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מניחים 8 קערות מרק אטומות על תבנית אפייה; מרק מצקת באופן שווה לתוך קערות. מעל כל אחד עם פרוסת לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
מצקתמצקת
7
מפזרים גבינות באופן שווה על לחם. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים באופן מיידי.