מרק בצל גבינה
מרק בצל גבינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק בשר ללא מלח, קמח, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גבינת בצל, מרק בצל עם קרוסטיני גבינה, ו ארבע גבינות מרק בצל צרפתי.
הוראות
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני עד שמרגרינה נמסה.
מוסיפים בצל; מבשלים 20 עד 25 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סוכר ופלפל; מערבבים היטב.
להוסיף קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף מרק בשר. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מניחים 8 קערות מרק אטומות על תבנית אפייה; מרק מצקת באופן שווה לתוך קערות. מעל כל אחד עם פרוסת לחם צרפתי.
מפזרים גבינות באופן שווה על לחם. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 3 דקות או עד גבינה נמסה.