מרק בקר ושעורה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לקופסת המתכונים שלכם, מרק בקר ושעורה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. למנה זו יש 94 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנות ל-8 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו עד 4 תפוחי אדמה, מים, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה היום. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעתיים ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון טוב של 43% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
בסיר גדול, הביאו את המים ועצמות המרק לרתיחה מהירה; הוסיפו את המרק. ערבבו פנימה את הבשר הטחון בכמויות קטנות. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך שעה וחצי או עד שהבשר משתחרר בקלות מהעצמות.
הסר את העצמות. סנן את הציר; קרר ומקרר. רזה את השומן.
הוציאו את הבשר מהעצמות; חתכו אותו לקוביות והחזירו אותו למרק יחד עם שאר המרכיבים. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה כשעה או עד שהירקות רכים.