מרק בקר ושעורה II
מרק בשר ושעורה II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שעורה, בשר בקר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק שעורה בקר.
הוראות
בסיר מנייה גדול להביא מלאי בשר לרתיחה עדינה.
מוסיפים בשר ושעורה, להפחית להתבשל, לכסות ולבשל לפחות 1 שעה.
בדוק את השעורה, על כמה רך זה. אתה עשית צריך להוסיף יותר מניית בשר אם הרבה מתאדה.
מוסיפים פלפל טחון לפי הטעם. מבשלים עד המרק מגיע עובי הרצוי.