קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר קזחי

מרק בקר קזחי
מרק בקר קזחי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמן זית, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . נסו סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, ו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עצמות מרק בסיר מלאי עם מספיק מים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ומבשלים חשפו במשך כ 1 שעה כדי להפוך את מניית בשר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
מלאימלאי
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר עצמות, וקריר.
3
מחממים כף אחת של שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
כרוב כבוש לטחון במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף רק מספיק מים כדי לכסות את הכרוב הכבוש, לכסות את המחבת, ולתת להתבשל על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד הטעם החמוץ נעלם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לנקז, ולהניח בצד.
6
חום שנותר שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מטגנים בצל בשמן החם עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
8
כאשר העצמות הן מחוץ למניה, להוסיף תפוחי אדמה, ומרתיחים במשך כ 15 דקות, עד תפוחי אדמה רכים. מערבבים את הכרוב הכבוש, בצל, וכל בשר שניתן לקטוף מן העצמות. מתבלים ברוטב צ ' ילי ומלח לפי הטעם. מבשלים על אש נמוכה במשך כ -15 דקות. מצקת לתוך קערות, ומגישים עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
כרוב כבושכרוב כבוש
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
מלאימלאי
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת