מרק בקר קזחי
מרק בקר קזחי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמן זית, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . נסו סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, ו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עצמות מרק בסיר מלאי עם מספיק מים כדי לכסות אותם על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ומבשלים חשפו במשך כ 1 שעה כדי להפוך את מניית בשר.
מחממים כף אחת של שמן במחבת גדולה.
כרוב כבוש לטחון במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף רק מספיק מים כדי לכסות את הכרוב הכבוש, לכסות את המחבת, ולתת להתבשל על אש נמוכה במשך כ 30 דקות, עד הטעם החמוץ נעלם.
חום שנותר שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים בצל בשמן החם עד רך.
כאשר העצמות הן מחוץ למניה, להוסיף תפוחי אדמה, ומרתיחים במשך כ 15 דקות, עד תפוחי אדמה רכים. מערבבים את הכרוב הכבוש, בצל, וכל בשר שניתן לקטוף מן העצמות. מתבלים ברוטב צ ' ילי ומלח לפי הטעם. מבשלים על אש נמוכה במשך כ -15 דקות. מצקת לתוך קערות, ומגישים עם מנה של שמנת חמוצה.