מרק בקר שוק
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: שוק בקר צלוי, שוק בקר מתובל ביין אדום, ו רוטב שוק בקר על פולנטה.
הוראות
במניה גדולה סיר להשרות אפונה 2 כוסות מים במשך 1 שעה. מבשלים אפונה מעל חום בינוני, בודק ללא הרף כדי לראות אם עוד מים צריך להוסיף. כאשר אפונה הם חצי הדרך לעשות, (כ 40 דקות) להוסיף תפוחי אדמה מתוקים eddoes.
לחץ לבשל בקר שוק עם שום עד מכרז.
בקערת ערבוב נפרדת משלבת קמח, קמח תירס, ומספיק מים כדי ליצור בצק מעשי. ללוש עקביות לא דביקה, הוספת קמח יותר אם הבצק דבק.
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לרצועות 1 אינץ 'על 1 אינץ'.
לאחר פיצול אפונה ותפוחי אדמה מבושלים באמצעות סלרי, בצל, שוק וכופתאות. מתבלים בקורנית, סוכר, חומץ, מלח ופלפל.
בואו מבשלים עד כופתאות צפות ולאחר מכן לשרת.