מרק ברוקולי קרמי
מרק ברוקולי קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 223 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מים, מלח כשר, מרק ירקות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ברוקולי קרמי, מרק ברוקולי קרמי, ו מרק ברוקולי קרמי.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, כרישה ושום; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק הבא 4 מרכיבים (באמצעות מלח). מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים 10 דקות או רק עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוקולי ושעועית; מבשלים 8 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
מניחים שליש תערובת מרק בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת מרק שנותר. נגב מחבת עם מגבות נייר.
החזר מרק למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם. מרק מצקת לתוך קערות; מפזרים באופן שווה עם גבינה.