זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, פפריקה הונגרית, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מתכונים דומים: מרק גולש בשר בקר איטי, חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, ו בישול איטי יום ראשון: קלואה חזיר עם כרוב.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
3
להעביר בייקון לבישול איטי (ראה הערה לעיל) ולהוסיף חזיר, כרוב, בצל, פלפל, שום, פפריקה, קימל, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, מרק ומלח. לבשל, מכוסה, על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מתכון לפיצוצ'רי
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים לשפר או לשרת באופן מיידי, מעוטר בשמנת חמוצה ופטרוזיליה.