זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, פפריקה הונגרית, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מתכונים דומים: מרק גולש בשר בקר איטי, חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, ו בישול איטי יום ראשון: קלואה חזיר עם כרוב.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להעביר בייקון לבישול איטי (ראה הערה לעיל) ולהוסיף חזיר, כרוב, בצל, פלפל, שום, פפריקה, קימל, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, מרק ומלח. לבשל, מכוסה, על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(שמור 1 כף)
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים לשפר או לשרת באופן מיידי, מעוטר בשמנת חמוצה ופטרוזיליה.