זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, פפריקה הונגרית, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מתכונים דומים: מרק גולש בשר בקר איטי, חזיר מטוגן וכרוב אדום בתנור איטי, ו בישול איטי יום ראשון: קלואה חזיר עם כרוב.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
להעביר בייקון לבישול איטי (ראה הערה לעיל) ולהוסיף חזיר, כרוב, בצל, פלפל, שום, פפריקה, קימל, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר, רסק עגבניות, מרק ומלח. לבשל, מכוסה, על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(שמור 1 כף)
זרעי קימל
נוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מקררים בין לילה כדי לאפשר לטעמים לשפר או לשרת באופן מיידי, מעוטר בשמנת חמוצה ופטרוזיליה.