מרק בשר צבי מצוין
מרק בשר צבי מעולה דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 395 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, קוביית בוליון בקר, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה מושלם עבור סתיו. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק מצות הכדור המצוין של הסרט הכחול, מרק בשר צבי, ו מרק בשר צבי.
הוראות
בשר צבי חום ובצל בסיר גדול מעל חום בינוני.
מערבבים בצל, גזר לבן, תפוחי אדמה, גזר, לפת, עגבניות, בויון, מים, כרוב, עלה דפנה, אורגנו, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 עד 2 שעות.