מרק ג'ינג'י בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה מתוקים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מיץ תפוחים מתוק בג'ינג'י, טופו זנגביל מתוק, ו תרד ג'ינג'י וקציצות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא את המים לרתיחה עם בצל, שום, זנגביל,עשב לימון ובטטה. מכסים ומבשלים במשך 25 דקות עד תפוח האדמה הוא רך.
מעבירים את הבטטה לבלנדר. מסננים את המרק; מוסיפים 1 כוס לבלנדר ושומרים את השאר לשימוש נוסף. מחית את מרק הבטטה.
החזר את המרק לסיר. מערבבים בסמבל oelek, מתבלים במלח ומבשלים עד מחומם דרך.
יוצקים את המרק לקערה, למעלה עם כוסברה ומגישים עם טריז סיד.