מרק גבינה II
מרק גבינה II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מזון גבינה מעובד, חלב, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, Romanescu-מרק גבינה וקמח תירס-מאפינס גבינה, ו מרק גבינה ושיכר (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית תבשיל 4 ליטר לשלב תפוחי אדמה קוביות, גזר, סלרי, בצל, מים ומלח. מיקרוגל על גבוה במשך 15 דקות או עד ירקות הם במכרז פריך.
מערבבים בברוקולי, קוביות מרק, מרגרינה, חרדל יבש, פלפל וגבינה מעובד. תניח בצד.
בקערה קטנה לשלב את החלב והקמח להתמזג עד חלקה. לאט להוסיף תערובת גבינה, ערבוב עד מעורבב. מיקרוגל על בינוני גבוה (70 אחוזים) במשך 20 דקות, או עד הטמפרטורה מגיעה 160 מעלות.