מרק גבינת ברוקולי עבור 2
מרק גבינת ברוקולי ל -2 עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 2 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 114 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, מרק עוף, שן שום ובצל. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 93%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק גבינת ברוקולי, מרק גבינת ברוקולי, ו מרק גבינת ברוקולי.
הוראות
בסיר נון-סטיק גדול מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים. מערבבים בקמח עד לקבלת תערובת אחידה; מבשלים 1 דקה. מקציפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה קלה.
מוסיפים את הברוקולי, הטרגון, הטימין והפלפל; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהברוקולי רך.
מוסיפים חלב; לבשל, לא מכוסה, 5 דקות יותר.
בבלנדר מעבדים מרק עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לתבנית ומחממים (לא מרתיחים). מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה עד להמסה.
מפזרים מנות עם הגבינה שנותרה.