קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות35
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק גולאש בקר

מרק גולאש בקר
המתכון מרק גולאש בקר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 16 . לבמנה עיקרית זו יש 180 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוחי אדמה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו מרק גולאש בקר לבישול איטי, גולאש בקר, ו גולאש בקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה מבשלים ומערבבים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהבשר משחים מכל הצדדים; מסננים. מערבבים פנימה את 10 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות וזרעי הקימל. מכסים ומבשלים 25-30 דקות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה. למעלה כל מנה עם מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'