המתכון מרק גולאש בקר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 16 . לבמנה עיקרית זו יש 180 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוחי אדמה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו מרק גולאש בקר לבישול איטי, גולאש בקר, ו גולאש בקר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה מבשלים ומערבבים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהבשר משחים מכל הצדדים; מסננים. מערבבים פנימה את 10 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות וזרעי הקימל. מכסים ומבשלים 25-30 דקות יותר או עד שהבשר רך. מחק עלי דפנה. למעלה כל מנה עם מנה של שמנת חמוצה.