מרק גזר-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר-ג'ינג'ר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 110 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, גזר, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר גזר, ו מרק ג'ינג'ר גזר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' ר ושום. מבשלים 10 דקות או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים במרק, גזר ויין. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 45 דקות.
מניחים חצי תערובת גזר בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה. חזור על הנוהל עם תערובת גזר הנותרים. מערבבים במיץ ליים, אבקת קארי, ופלפל. מצקת על מרק 2/3 כוס לכל אחד 12 קערות.
מפזרים באופן שווה עם כוסברה.