קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות45
ציון בריאות4
מגזין

מרק גמביה עוף ושרימפס

מרק גמביה עוף ושרימפס
המתכון עוף שרימפס גאמבו מוכן בעוד כ-3 שעות ו-10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 97 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שמן בוטנים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר נקניק; ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חום שמן בתנור הולנדית נירוסטה מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 18 עד 20 דקות או עד הקמח הוא בצבע קרמל. (לא לשרוף תערובת.) להפחית את החום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא שוקולד חלב בצבע ומרקם הוא חלק (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
הגבר את החום למדיום. מערבבים בצל, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ונקניק. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 40 דקות או עד העוף נעשה. לגרוס עוף לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מערבבים שרימפס; לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מניחים תפוחי אדמה קלויים בקערות הגשה. כפית מרק גמביה על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות D ' Alfonso-Curran אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.