המתכון עוף שרימפס גאמבו מוכן בעוד כ-3 שעות ו-10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 97 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שמן בוטנים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק זול מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר נקניק; ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חום שמן בתנור הולנדית נירוסטה מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 18 עד 20 דקות או עד הקמח הוא בצבע קרמל. (לא לשרוף תערובת.) להפחית את החום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא שוקולד חלב בצבע ומרקם הוא חלק (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 קילו שוקי עוף
4
הגבר את החום למדיום. מערבבים בצל, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ונקניק. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 40 דקות או עד העוף נעשה. לגרוס עוף לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מערבבים שרימפס; לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מניחים תפוחי אדמה קלויים בקערות הגשה. כפית מרק גמביה על תפוחי אדמה.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות D ' Alfonso-Curran אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.