מרק גרגיר הנחלים עם מלפפונים כבושים
מרק גרגיר הנחלים עם מלפפונים כבושים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 113 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, חומץ אורז לא מלוח, מרק עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מלפפונים חמוצים, מלפפונים חמוצים, ו מלפפונים חמוצים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את המרק והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 15 דקות.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזר את המרק לסיר.
מוסיפים את כל חלב רזה ועונה עם מלח ופלפל; להתחמם.
בינתיים, לקצץ את המלפפון הקלוף כדי ליצור מלבן.
חותכים את מלפפון לרוחב לפרוסות דקות מאוד. בקערה בינונית, לשלב את חומץ האורז עם קמצוץ גדול של מלח.
מוסיפים את פרוסות המלפפון וזורקים היטב.
בואו לעמוד עד שהם התרככו, כ 5 דקות.
מקשטים עם פרוסות מלפפון ומגישים.