מרק דגים מעושן
מרק דגים מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, פורל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: מרק דגים מעושן, מרק דגים מעושן, ו מרק דגים מעושן.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים מיץ צדפות, תפוחי אדמה וקורנית. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מוסיפים חצי וחצי וטרוטה. מבשלים 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.