דגים מעושנים מרק נטול גלוטן, ו pescatarian מרק. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, אוזני תירס, נורות שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרק דגים מעושן, מרק דגים מעושן, ו מרק דגים מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס עד רך, על 1 דקה. עם כפית מחוררת, להעביר את התירס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר גדול, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את פרוסות שומר, כרישה, בצל, טימין ועלה דפנה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את החלב, שמנת, תירס ותפוחי אדמה ומבשלים כ -3 דקות, מנפצים חלק מתפוחי האדמה כדי לעבות את המרק. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
7
מוסיפים את הדג ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם שברי שומר ומגישה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ אודר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.