בויאבז עם הליבוט הצרוב נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1016 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה fingerling, קצתצדפות צוואר, מלח כשר ופלפל סדוק טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מחבת צרובה הליבוט, ו הליבוט צרוב במחבת עם סוכות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, וחום 2 כפות של שמן זית untilshimmering.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את השומר andonions, ומבשלים, עד הירקות מתרככים, על 3minutes. מערבבים את השום ואת הזעפרן, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. Deglazewith יין לבן וליקר ליקריץ, מגרד את כל חתיכות השחמה.להפחית את הנוזל עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין. ואז מוסיפים את העגבניות, מלאי הדגים, הקורנית ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
ירק
יין לבן
עלי דפנה
שוש
עגבנייה
ליקר
זעפרן
שום
טימין
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ולחפוףכדי רך, על10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים ומבשלים עוד3 דקות כדי לתת להם יתרון.
מרכיבים שתצטרך
מולים
צדפות
5
מוסיפים את השרימפס, מבשלים עד שהרכיכה תיפתח, 2 דקות אחרונות. בטל כל רכיכה שלא נפתחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
6
הביאו מחבת טחון גדולה לחום בינוני-גבוה והוסיפו את השמן הנותר. טפיחה thehalibut פילה יבש עם מגבת נייר ומפזרים שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. ברגע שהשמן מתחיל להתבשל קלות, צור את ההליבוט. Cookuntil התחתון הואצבע פריך, 4 עד 5 דקות בצד הראשון. להעיף ולסיים בישול במשך 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הליבוט
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
7
הסר את הדג מחבת, לשמור על חם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כדי להגיש, מניחים כל פילה הליבוט בתחתית קערת הגשה רדודה. לארגן כמהעגבניות, שרימפס, צדפות ומולים סביב הדגים בכל קערה. מצקת מרק לתוך הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
מולים
שרימפס
מרק
צדפות
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
9
מקשטים עם פטרוזיליה, בצל ירוק, כמה שברי שומר ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
בצל ירוק
פטרוזיליה
שומר
10
שירת מיד עם גרליקי רוויל.
11
מקלפים את תפוחי האדמה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
12
מניחים את תפוחי האדמה, פלפל אדום ושום לקערה שלמעבד מזון ודופק עד רק קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
שום
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
13
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון ופפריקה מתוקה.תהליך עד חלקה וקרם. מתבלים עם קאיין ומלח לפי הטעם.מכסים ומניחים במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי לצנן ולאפשר את הטעמים יחד.