קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

מרק דגים עם הליבוט צרוב

מרק דגים עם הליבוט צרוב
בויאבז עם הליבוט הצרוב נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1016 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה fingerling, קצתצדפות צוואר, מלח כשר ופלפל סדוק טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מחבת צרובה הליבוט, ו הליבוט צרוב במחבת עם סוכות שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, וחום 2 כפות של שמן זית untilshimmering.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את השומר andonions, ומבשלים, עד הירקות מתרככים, על 3minutes. מערבבים את השום ואת הזעפרן, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. Deglazewith יין לבן וליקר ליקריץ, מגרד את כל חתיכות השחמה.להפחית את הנוזל עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין. ואז מוסיפים את העגבניות, מלאי הדגים, הקורנית ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ירקירק
יין לבןיין לבן
עלי דפנהעלי דפנה
שוששוש
עגבנייהעגבנייה
ליקרליקר
זעפרןזעפרן
שוםשום
טימיןטימין
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ולחפוףכדי רך, על10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים ומבשלים עוד3 דקות כדי לתת להם יתרון.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
צדפותצדפות
5
מוסיפים את השרימפס, מבשלים עד שהרכיכה תיפתח, 2 דקות אחרונות. בטל כל רכיכה שלא נפתחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
6
הביאו מחבת טחון גדולה לחום בינוני-גבוה והוסיפו את השמן הנותר. טפיחה thehalibut פילה יבש עם מגבת נייר ומפזרים שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל. ברגע שהשמן מתחיל להתבשל קלות, צור את ההליבוט. Cookuntil התחתון הואצבע פריך, 4 עד 5 דקות בצד הראשון. להעיף ולסיים בישול במשך 1 עד 2 דקות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
הליבוטהליבוט
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
7
הסר את הדג מחבת, לשמור על חם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כדי להגיש, מניחים כל פילה הליבוט בתחתית קערת הגשה רדודה. לארגן כמהעגבניות, שרימפס, צדפות ומולים סביב הדגים בכל קערה. מצקת מרק לתוך הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
מוליםמולים
שרימפסשרימפס
מרקמרק
צדפותצדפות
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
9
מקשטים עם פטרוזיליה, בצל ירוק, כמה שברי שומר ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
שומרשומר
10
שירת מיד עם גרליקי רוויל.
11
מקלפים את תפוחי האדמה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
12
מניחים את תפוחי האדמה, פלפל אדום ושום לקערה שלמעבד מזון ודופק עד רק קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
13
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון ופפריקה מתוקה.תהליך עד חלקה וקרם. מתבלים עם קאיין ומלח לפי הטעם.מכסים ומניחים במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי לצנן ולאפשר את הטעמים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1צביטהקמצוץ קאיין, או לפי הצורךקמצוץ קאיין, או לפי הצורך4141 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1קטןהנורה שומר, הנורה פרוס fronds שמורותהנורה שומר, הנורה פרוס fronds שמורות151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה, מבושליםתפוחי אדמה, מבושלים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות צלויות באש קצוצות, עם נוזלעגבניות צלויות באש קצוצות, עם נוזל4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגיםמלאי דגים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון3ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר302דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה שמנת זהבתפוחי אדמה שמנת זהב680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, ללא עצמות וללא עורפילה הליבוט, ללא עצמות וללא עור4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1לימון, חתוך לפרוסותלימון, חתוך לפרוסות1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים302דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות littleneck, בקליפהצדפות littleneck, בקליפה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו302דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מולים, בתוך הקונכייה.מולים, בתוך הקונכייה.591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ליקר ליקוריץ, כגון פרנוליקר ליקוריץ, כגון פרנו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים אדומים צרובים באשפלפלים אדומים צרובים באש1אוראו ממולאים כפוליםחוטי זעפרןחוטי זעפרן3בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים1קטןבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.U 21/25 שרימפס, קלופים ו deveined עם זנבU 21/25 שרימפס, קלופים ו deveined עם זנב