מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה
מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 249 גרם של שומן, וסך הכל 2385 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם דוריטוס חווה מגניב, שרימפס, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט שרימפס, תירס ואבוקדו עם כוסברה - סיד ויניגרט, טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.
הוראות
מערבבים את הדוריטוס עם 8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מועכים את הדוריטוס עם כף עץ עד התערובת נראית רכרוכית.
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.
יוצקים את התערובת לתוך מסננת ולדחוף את הנוזל דרך עם מצקת; להשליך את התוכן של המסננת. אתה צריך על 4 1/2 כוסות של נוזל סמיך "מרק."למחוק את הסיר, להחזיר את המרק אליו, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, מניחים את 2 כוסות המים שנותרו בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על פני המים.כאשר המרק מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום, להוסיף את תערובת ג 'לטין-מים, ומערבבים עד הג' לטין מתמוסס, על 2 דקות.
בואו להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מניחים את הסיר במקפיא עד הנוזל הוא מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.קו מסננת עם 2 שכבות של cheesecloth ומניחים אותו על קערה גדולה; להפריש.הפעל מי ברז חמים בצד החיצוני של הסיר עד בלוק המרק הקפוא משתחרר מהצדדים.
מעבירים את גוש המרק למסננת מצופה בכותנה. (ייתכן שיהיה עליך לשבור אותו לכמה חתיכות.) לעזוב את הקערה ואת המסננת בטמפרטורת החדר, כך הנוזל נמס מן המרק הקפוא מטפטף דרך המסננת, על 1 יום. (הג ' לטין ילכוד את כל החלקיקים בגבינה, והנוזל שנוצר יהיה קונסומה דוריטוס בטעם ברור.) Discard the contents of the colander.
מניחים את התירס, מים, ופפריקה מעושנת בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מסננים את התירס דרך מסננת ומניחים בצד.מתבלים את החסילונים קלות במלח ופלפל.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום גבוה עד לעישון.
מוסיף את השרימפס וצור עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה לקו נייר-מגבת plate.To מגישים, מחלקים את השרימפס בין ארבע קערות מרק. ממלאים את הקערות עם מרק חם, ולאחר מכן לחלק את התירס בין הקערות.
מקשטים עם כוסברה ומגישים מיד.