קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה

מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה
מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 249 גרם של שומן, וסך הכל 2385 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם דוריטוס חווה מגניב, שרימפס, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט שרימפס, תירס ואבוקדו עם כוסברה - סיד ויניגרט, טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
מערבבים את הדוריטוס עם 8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מועכים את הדוריטוס עם כף עץ עד התערובת נראית רכרוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת לתוך מסננת ולדחוף את הנוזל דרך עם מצקת; להשליך את התוכן של המסננת. אתה צריך על 4 1/2 כוסות של נוזל סמיך "מרק."למחוק את הסיר, להחזיר את המרק אליו, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, מניחים את 2 כוסות המים שנותרו בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על פני המים.כאשר המרק מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום, להוסיף את תערובת ג 'לטין-מים, ומערבבים עד הג' לטין מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
5
מניחים את הסיר במקפיא עד הנוזל הוא מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.קו מסננת עם 2 שכבות של cheesecloth ומניחים אותו על קערה גדולה; להפריש.הפעל מי ברז חמים בצד החיצוני של הסיר עד בלוק המרק הקפוא משתחרר מהצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים את גוש המרק למסננת מצופה בכותנה. (ייתכן שיהיה עליך לשבור אותו לכמה חתיכות.) לעזוב את הקערה ואת המסננת בטמפרטורת החדר, כך הנוזל נמס מן המרק הקפוא מטפטף דרך המסננת, על 1 יום. (הג ' לטין ילכוד את כל החלקיקים בגבינה, והנוזל שנוצר יהיה קונסומה דוריטוס בטעם ברור.) Discard the contents of the colander.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את התירס, מים, ופפריקה מעושנת בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים את התירס דרך מסננת ומניחים בצד.מתבלים את החסילונים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את השרימפס וצור עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
העברה לקו נייר-מגבת plate.To מגישים, מחלקים את השרימפס בין ארבע קערות מרק. ממלאים את הקערות עם מרק חם, ולאחר מכן לחלק את התירס בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקשטים עם כוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ