קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה

מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה
מרק דוריטוס עם שרימפס, תירס מעושן וכוסברה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 249 גרם של שומן, וסך הכל 2385 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם דוריטוס חווה מגניב, שרימפס, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט שרימפס, תירס ואבוקדו עם כוסברה - סיד ויניגרט, טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה, ו פרושוטו Consomme עם שרימפס וביצים עלומות בייקון.

הוראות

1
מערבבים את הדוריטוס עם 8 כוסות מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מועכים את הדוריטוס עם כף עץ עד התערובת נראית רכרוכית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות.הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את התערובת לתוך מסננת ולדחוף את הנוזל דרך עם מצקת; להשליך את התוכן של המסננת. אתה צריך על 4 1/2 כוסות של נוזל סמיך "מרק."למחוק את הסיר, להחזיר את המרק אליו, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בינתיים, מניחים את 2 כוסות המים שנותרו בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על פני המים.כאשר המרק מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום, להוסיף את תערובת ג 'לטין-מים, ומערבבים עד הג' לטין מתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בואו להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
5
מניחים את הסיר במקפיא עד הנוזל הוא מוצק, לפחות 6 שעות או לילה.קו מסננת עם 2 שכבות של cheesecloth ומניחים אותו על קערה גדולה; להפריש.הפעל מי ברז חמים בצד החיצוני של הסיר עד בלוק המרק הקפוא משתחרר מהצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעבירים את גוש המרק למסננת מצופה בכותנה. (ייתכן שיהיה עליך לשבור אותו לכמה חתיכות.) לעזוב את הקערה ואת המסננת בטמפרטורת החדר, כך הנוזל נמס מן המרק הקפוא מטפטף דרך המסננת, על 1 יום. (הג ' לטין ילכוד את כל החלקיקים בגבינה, והנוזל שנוצר יהיה קונסומה דוריטוס בטעם ברור.) Discard the contents of the colander.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מניחים את התירס, מים, ופפריקה מעושנת בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את התירס דרך מסננת ומניחים בצד.מתבלים את החסילונים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את השרימפס וצור עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
העברה לקו נייר-מגבת plate.To מגישים, מחלקים את השרימפס בין ארבע קערות מרק. ממלאים את הקערות עם מרק חם, ולאחר מכן לחלק את התירס בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מקשטים עם כוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית