מרק דלורית צלוי ותבלינים קארי
המתכון קלוי מרק דלורית ותבלינים קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1789 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ציר עוף, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מרק דלורית צלוי ותבלינים קארי, דלעת צלויה בקארי וצומח חומוס, ו מרק קארי דלעת סקווש.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים את דלעת סקווש, בצל ותפוחים בקוביות 1 אינץ'.
מניחים אותם על מחבת סדין וזורקים עם שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מחלקים את תערובת סקווש בין 2 מחבתות גיליון ולהפיץ אותו בשכבה אחת. צולים במשך 35 עד 45 דקות, עד רך מאוד.
בינתיים, לחמם את ציר עוף לרתיחה. כאשר הירקות נעשים, לשים אותם דרך טחנת מזון מצויד להב בינוני. (לחלופין, אתה יכול למקם את הירקות קלויים בקבוצות במעבד מזון מצויד להב פלדה.
הוסף חלק ממניות העוף ופירה גס. כאשר כל הירקות מעובדים, מניחים אותם בסיר גדול ומוסיפים מספיק ציר עוף כדי להכין מרק עבה.
מוסיפים את אבקת קארי, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. טעם לתבלינים כדי להיות בטוח שיש מספיק מלח ופלפל כדי להביא את טעם הקארי. מחממים ומגישים חם עם תבלינים בצד או על גבי כל מנה.