מרק דלורית צלוי עם תפוחים וגראם מסאלה
מרק דלורית צלוי עם תפוחים וגראם מאסלן נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך שמן canolan, מים, דלורית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלורית צלוי W / תפוחים וגראם מסאלה, garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, ו Garam Masala צדפות על סקווש בלוט.
הוראות
מערבבים סקווש, 2 כפות שמן, סירופ, garam masala, מלח ופלפל. סדר תערובת סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 45 דקות או עד סקווש הוא מכרז.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שאלוט למחבת; לטגן 2 דקות או עד למכרז. מערבבים בתפוח; לטגן 4 דקות או עד מכרז. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה. מערבבים בתערובת סקווש, 3 כוסות מים ומרק. להביא לרתיחה; לבשל 3 דקות.
מניחים חצי תערובת סקווש בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. מסננים תערובת סקווש דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. חזור על הליך עם שאריות תערובת סקווש. מוסיפים חצי-חצי.
הערה יין: מרק סקווש זה יש טעם חריף מתוק ייחודי, בזכות garam masala וסירופ מייפל. הוא משתלב היטב עם יין לבן ארומטי כמו ויוניה. Yalumba של עמק עדן Viognier 2007 (עמק עדן, אוסטרליה) הוא פנטסטי, עם ניחוחות ליים וג ' ינג ' ר תוססים וטעם נקי, טהור, הכל על $ קארן מקניל