אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו מרק דלעת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 290 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.23 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פקאנים, שמן זית, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון spoonacular של 81% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את מרק דלעת ותפוחים , מרק דלעת וטחינה , ומרק דלעת .
הוראות
1
במחבת קטנה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את הבצל והסלרי בשמן במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים-פריכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטרוזיליה, השום והקינמון; מטגנים עוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
3
בסיר גדול, ערבבו את תערובת תפוחי האדמה, ציר הבצל והבצל. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 12-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק