קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו מרק דלעת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 290 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.23 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פקאנים, שמן זית, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון spoonacular של 81% , המנה הזו מרהיבה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את מרק דלעת ותפוחים , מרק דלעת וטחינה , ומרק דלעת .

הוראות

1
במחבת קטנה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את הבצל והסלרי בשמן במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים-פריכים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטרוזיליה, השום והקינמון; מטגנים עוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
3
בסיר גדול, ערבבו את תערובת תפוחי האדמה, ציר הבצל והבצל. הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 12-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הדלעת, המרק, המלח והפלפל; מחממים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
5
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את הפקאנים והשמנת. קררו מעט. בבלנדר או במעבד מזון, טחנו את המרק במנות עד לקבלת מרקם חלק. החזירו לסיר וחממו היטב.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי