קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בויאבז דלעת. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף עור שמן, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש מסתיים, אזורים חבולים מן שומר. קוצצים ושומרים צמרות ירוקות. לשטוף ראשים; לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2
מחממים שמן במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; מוסיפים שומר, בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד רך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים יין; מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מרק, מיץ צדפות, פרנו (אם משתמשים), דלעת, זעפרן, עלה דפנה, מלח ופלפל; מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד הדלעת הוא רך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
זעפרןזעפרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
PernodPernod
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים בעדינות דגים; מבשלים עד אטום במרכז( לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מצקת לתוך קערות העליון עם 1 כף rouille ו שומר צמרות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
6
Rouille: בקערה, מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז, 1 כף רסק עגבניות, 2 כפיות מיץ לימון, 1 שן שום טחון, 1/4 כפית קאיין, ומלח ופלפל לפי הטעם. עושה על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק