קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת חמאה עם קצפת קינמון ושאלוט מטוגן

מרק דלעת חמאה עם קצפת קינמון ושאלוט מטוגן
מרק דלעת חמאה עם קצפת קינמון ושאלוט מטוגן עשוי להיות רק המרק אותו אתם מחפשים. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -8 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, ציר ירקות, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו מרק דלעת חמאה עם קצפת קינמון ושאלוט מטוגן, מרק דלורית קינמון תפוח, ו מרק דלעת חמאה עם קרוטוני סוכר קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים סיר גדול על אש בינונית-גבוהה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומזיעים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך והם ארומטיים מאוד, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את הדלעת ותפוחי האדמה ומתבלים במלח, לפי הטעם. מערבבים לציפוי התערובת בשמן ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מוסיפים את הציר, הטימין ועלי הדפנה. סוחטים את התפוז למרק ומוסיפים את שני החצאים. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהדלעת מתפרקת, בערך 35 עד 40 דקות. * אם את רמת נוזל מתחיל לקבל נמוך מדי, מים יכול לשמש כדי להחליף אותו.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
כתוםכתום
סקוושסקווש
מלאימלאי
טימיןטימין
מיםמים
מרקמרק
7
מוציאים וזורקים את חצאי התפוזים, צרור הטימין ועלי הדפנה ומחית את המרק בעזרת בלנדר טבילה או בלנדר. אם באמצעות בלנדר, מגניב את התערובת במשך כ 5 דקות בזהירות להוסיף אותו לבלנדר. זה צריך להיות חלק מאוד קטיפתי. בדוק את העקביות. אם הוא סמיך מדי הוסף מים כדי לדלל אותו.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
כתוםכתום
טימיןטימין
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
8
בסיר מחממים כ -1 אינץ ' מהשמן על אש בינונית. פורסים את שאלוט לתוך טבעות דקות. רגע לפני הטיגון זורקים את השאלוט לקמח. מטגנים את שאלוט עד שהם פריך וחום.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוציאים למגבת נייר ומפזרים מיד מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד שהיא מחזיקה את צורתה בפסגות רכות, ואז מקציפים פנימה את הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מצקת את המרק לקערות הגשה ומעליה מנה של קצפת הקינמון ושאלוט מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קינמוןקינמון
שאלותשאלות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
12
מעוך!!!